kameran har fått fötter

Ja jag skulle lägga upp bild på min tattuering som jag lovade, men tydligen har den fått fötter och gömt sig nånstans, hmm ja den kommer fram, jag ska leta lite snart.

kl e nu 09.10 och det e bara jag , Emil och Alva vakna, resten sover, snacka om trötta, men do va ju ute hela dagen i går så det tar ju lite, Mio va ju självklart inte ute hela dagen men det förstog ni nog, Mio vaknade kl 06.00 och  ammade lite sen somnade han om direkt.
Gu va tiden går undan, Mio jollrar och skrattar för fullt  numera, och Alva hon pratar som bara den, det e meningar tillochmed, tiden går så fort när barnen e små, så man ska passa på att njuta av den tiden, känn så skönt att jag kan va hemma med dom länge, jobba ska jag göra nästan resten av livet så att det här e ju underbart, även om det här sina jobbiga stunder det här med, med lite sömn, trots åldrar mm mm  men det e ändå underbart i slutändan.


Kommentarer
Postat av: susanne

Ja det går förfort med barnen Mathias blir ju tonåring i sommar. Lilla Alva kan verkligen prata tanke på att hon inte är så gammal. Hoppas allt är bra kram

2010-01-05 @ 10:31:24
URL: http://susanne-karlsson.blogspot.com
Postat av: Cissi

Hoppas att kameran kommer tillrätta och att ni har en trevlig trettondagsafton. Kramar Cissi

2010-01-05 @ 10:37:38
URL: http://cissistankar.blogg.se/
Postat av: Afrodite

Njut och må bra av dina små pluttisar! =) Snart är de stora...=) Hoppas du hittar kameran. Konstigt fenomen det där, att saker och ting bara "får fötter". Vet precis hur det är...;)

Kram och ha en trevlig trettonafton!

2010-01-05 @ 15:25:37
URL: http://afrodite.blogg.se/
Postat av: NinaÅ-BloggDesigner

Hej, just nu har jag igång en månadens blogg som du har chansen att delta i. Efter ett tag kommer jag utse 5 finalister som sedan folk kan rösta på. vill du kanske bli en av de 5? gå då in på min blogg : http://earthangel.blogg.se/ och skriv ENDAST i månadens blogg inlägget, Tack för mig ^^

2010-01-07 @ 00:39:49
URL: http://earthangel.blogg.se/
Postat av: cecilie -bloggvärldens mest musikfyllda blogg

vad tatuerade du för ngt :D?

2010-01-07 @ 00:59:25
URL: http://ceciliesjostrand.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



RSS 2.0