Yes!!

god morgon, nu e det en ny dag, gårdagen bestod av kaffe kaffe och kaffe, kalasande hela dagen, trevligt e det men man blir lite trött när dagen når sitt slut,

Rasmus hade en jätte bra dag, många fin pressenter fick han. Ska väl ta och börja planera han kalas för kompisarna me.

Ja jag vägde mig i dag, och nu har jag gått ner 26,5 kg!! YES!  det e så underbart, och nu börjar man tilloch med se det själv, jag har haft svårt att se det själv, alla säger att man har gått ner massor och vågen visar det, men på nått vis så har man väl hjärn spöken som inte riktigt vill att man ska se själv.

Ska ner till vårdcentralen i dag och lämna blodprover, kolla att jag mår bra helt enkelt, vilket jag gör, men man måste lämna prover lite då och då, jag gillar verkligen inte att göra det, det e jätte svårt att hitta kärl på mig så dom brukar få sticka så många ggr.


Nu önskar jag er alla en underbar dag!

Rasmus 8 år

han blev väckt av vår sköna sång och frukost på sängen och självklart massa fina pressenter, nu har allabarnen gått till skolan, sen efter skolan ska vi fortsätta att fira honom

GRATTIS ÄLSKADE RASMUS!!!!










Jag har fått två stycken awarder en av Himmel och hav och en från Mamma till Vidar! tusen tack söta ni!

Det man ska göra är att kopiera in awarden för att visa att man har fått den. Länka sedan till den du fått den av och skicka vidare den till 7 andra bloggare och länka även till dom!

Sju saker om mig:

- älskar shopping, allra mest åt barnen

- skulle gärna vilja ha fler barn så småning om

- är i grund och botten en riktig fotbolls tjej

- funderar på att ta upp fotbollen snart, börja träna i allafall :)

-behöver mycket närhet och kärlek omkring mig

- skiter oftast i vad andra tycker , går min egen väg, vilket gjort mig stark

- ganska dålig humor, skrattar åt mina egna skämt, och kan va lite lätt virrpanna =)



jag kan inte välja ut 7 personer så jag väljer att ge er alla denna award, så ni som har lust, gör gärna detta uppdrag !

puss på er



Tävlingen avslutad....

Och...

       ÄR..........






www.creyla.blogg.se                            



maila mig din adress och vad du väljer ur shoppen!



tusen tack till alla som har varit med och tävlat, jätte roligt att det blev så bra respons!!

Vinnaren blev avgjord av en slumptalsgenerator

bakis som f**

ja i dag mår jag inte så bra, vi va på partaj igår, och kanske att det blev lite mer vin än vad jag tålde =) men gött var det!
Barnen va hos Sussie och Morgan, så vi var helt barnfria, och fick sova ut riktig på morgonen me, underbart.   STORT TACK  till er S och M ,  love u!!

I fredags så va jag i väg på livsstilsskolan, med Aleris, det va jätte bra, jätte kul att träffa alla igen, det vart en hel dag med föredrag och diskutioner, vi blev bjudna på lunch på en mysig resturang, och efter det tog vi en prommenad runt djurgården. jag och min "rums kompis" bokade in en tid här framöver för ett pass med våran PT och livs coachen, det ska bli spännande faktist, få lära sig träna rätt och sen en timme med livscoachen, det blir toppen det =)


jag har suttit här nu och kollat efter bilder på mig när jag vägde som mest men hittar nästan inget, men ansikts bild fanns, och man ser ju faktist lite skilnad tycker jag...

 ca 8 månader sen
 oxå ca 8 månader sen





   















och ett foto  24 kg lättare!!!


livsstilsskola

fy bubblan vilket tråkigt väder det e i dag, kylan tillbaka och snön!!!
Har i allafall haft Petra och lilla söta bebisen på besök här på morgonen, drack lite kaffe och snacka skit =)  oss hemmafruar emmellan......




I morgon ska jag till stockholm på livsstilsskola, med kliniken jag opererades hos, det blir en hel dag med fler som opat sig ungefär sammtidigt, så det ska bli kul att träffa alla och se hur det gått för alla hittills. dagen börjar kl 09.00 och slutar runt 18.00 så Henrik blir hemma och e pappa ledig i morgon.
Kanske man får nån rast me så man kan få lite shopping gjort =)



tuff brud i lyxförpackning

tänk om dygnet kunde ha lite fler timmar, jag tycker att dagarn bara svischar förbi, hänger inte med riktig.
På morgonen gick jag och småttingarna till barntimmarna, Alva va inte riktigt på nå bra humör i dag, hon va ledsen för ingenting och allmänt grinig, hoppas bara inte hon e på väg att bli sjuk.
Efter kyrkis så blev det en prommenad, sen hem för lunch och sen slocknade båda bustrollen, så jag har passat på att plocka lite och städa undan, och förberett middagen, blir pannkakor i dag, skönt att ha smeten gjord.

I går innan vi åkte till mamma så stannade vi i stan och köpte vår skor till barnen och sen hittade jag en jack till Alva som jag bara inte kunde låta bli, ur tuff "skinn jacka" från lindex




och ett par jeans  och t-shirts till grabbarna

 

på kalas

Min kära mamma fyller år i dag! hipp hipp hurra!
Jag och småttingarna ska dit i dag och gratta henne, tänkte passa på när de andra barnen e i skolan. Ska åka in till stan först och köpa skor, och ev hämta min mormor, vi får se om jag eller syrran gör det.

Jag klev upp när Henrik åkte till jobbet i morse ( 05.45 ) mio hade tappat nappen så jag gav honom den ochså somnade han om, men jag gick och ställde mig i en varm dusch i stället för att gå och lägga mig igen, och nu sitter jag här med en kopp vaniljyoughurt och fiber flngor och snart ska jag ta mig en cappuchino.

Nästa vecka måste jag ta mig i kragen och gå ner till vårdcentralen och lämna blodproverna som jag skulle gjort för ca 2 veckor sen, kan va bra och se om jag har bra värden och får i mig bra med vitaminer och näring.

hoppas alla ni får en fin dag.....


Mio min mio

älskade gosse, 6 månader i dag!!!!!



helt sjukt vad tiden rusar förbi, ett halvår sen du kom ut till oss!!


jag lever

ja nu e jag bättre, fick ett litet anfall i dag me, men jag tog en voltaren och alvedon och la mig och sov, nu e det i stort sett borta, har till och med fått mig en tattuering i kväll, jag e riktigt nöjd




migrän.....

ja fy säger jag bara va dålig jag har varit i dag, va in till stan i dag och skulle handla lite mat, och nä jag kom in på kvantum så började jag se dåligt, och snabbt efter så kom den sprängande huvudvärken, jag skyndade till apoteket och köpte eze som är migrän medicin, men det hjälpte inte, jag handlade snabbt det viktigaste och sen packade jag in allt i bilen, och det tog inte lång stund tills jag började känna mig svimfärdig och illamående, klev ur bilen och kräktes, himla skumt kan jag säga, jag kräktes men det kom inget, inte så konstigt med tanke på att jag inte har nån magsäck inkopplad, men fy va obehagligt det va, ni vet när man har kräkts så mycket att det bara kommer galla, och man har massa kramper när man kräks, ja så kändes det, jag fick kräkatacker var 5 e minut ungefär, och mådde jätte dåligt, armarna domnade bort och allt snurrade, så jag ringde till Henrik och han kom in och hämtade mig för jag tordes inte köra, som tur va så fick vi hjälp av våra älskade grannar Sussie och Morgan, Sussie passade barnen och Morgan körde in Henrik till mig. Väl hemma sen så bäddade Henrik ner mig och jag frös och "kräktes" hela tiden, tillslut så bara rann det blod ur näsan, jag måste ha tagit i så mycket  att nått blodkärl brast eller nått.
Nu några timmar senare så e jag på benen i allafall, men jag känner att det ligger och gnor lite, så jag ska nog ta och gå och lägga mig i gen.

hoppas ni haft en bättre dag och kväll!


kvittrande underbara morgon

wiiihhoooooooo fredag i dag!!!
Det betyder: Kyrkis med småttingarna på morgonen, sen till ica och handla lite mys till i kväll, hem sen och så får Alva och Mio sova en stund.
Sen inväntar vi älskade älsklingen och så käkar vi nån god middag och sen bär det av till barnens kusin som fyllt år. Och sen mys hela helgen låååång.

Det e många nu som har frågat om lite bilder på mig, före och efter , jag ska kika om jag har nå bra gemförelser, jag har ju absolut inte nått mitt mål ännu, men det går ju att se skillnad nu i allafall.
ska kika efter det i dag, lovar.

hörs sen



ps... glöm inte att va med i tävlingen, den hittar du längst upp till höger på sidan

min fina vinst

Jihoooo i dag kom det paket på posten, det va min vinst, som jag vann hos Sophie, jätte nöjd blev jag!




Henrik står det<3<3<3<3

tröttmössa

gääääääääsp va trött jag e, jag e så jäkla trött nu för tiden, vilket jag vet kan ha med viktminskningen att göra, men det e lite jobbigt.

provade mina baggy jeans i går och dom satt nääästa bra nu, så härligt, men några kilo till så sitter dom perfekt!

I dag vet jag inte riktigt vad vi ska göra, ska väl gå ut en sväng som vanligt och leka sen ska jag försöka vila när barnen vilar tror jag.
Rasmus blir hemma i dag, han har haft jobbigt med sin hosta i natt, så det e lika bra han får stanna hemma och bli bra.

Nu lockar frukost och kaffe
ha en bra dag

blivande fotbollsmålvakt...

.....ja kanske ska lill tösan gå i mammas fotspår och bli målvakt, hon höll på att pyssla och dona här på kvällen och reultatet blev detta
 
Idas vantar som målvakts handskar och Emils benskydd bakochfram, ja men det e en början i allafall, hihihi

 mammas älskling

TÄVLING

 Ja vi kör igång tisdags morgonen med en härlig tävling, i sammarbete med Pingpongbarnkläder

tävla om en valfri vara för upp till 300 kr

TÄVLINGS REGLER

DU SKRIVER EN KOMMENTAR I DETTA INLÄGG OM
VAD DU SKULLE EV VÄLJA M DU VANN.
GÅ IN OCH KIKA I DERAS WEBBSHOPP, FINNS MASSA FINT DÄR

LÄNKA SEDAN TILL TÄVLINGEN I DIN BLOGG, HAR DU INGEN BLOGG SÅ KAN DU TIPSA VÄNNER GENOM MAIL, GLÖM INTE ATT LÄMNA DIN MAIL ADRESS TILL MIG.   STORT LYCKA TILL ALLIHOPA!
TÄVLINGEN PÅGÅR TILL OCHMED DEN 27 APRIL KL 18.00



WEBB SHOPPEN  www.pingpongbarnklader.se



 


Rasmus

Ja han hoppar runt på kryckor han, det gick fort på sjukan i dag, dom hittade inget brott eller nått fel, så han blev ordinerad vila. MEN  senare så ringde barnläkaren från ortopeden och sa att de hade missat att det va en spricka i benet, men det e inte nått dom gör nått åt, så det e bara att köra med alvedon och högläge av fossingen.

Mamma och lille syster har varit här i dag dom stannade på mat oxå, både syrran och mamma fick sig en varsinn tattuering av Henrik, det blev riktigt bra!

Nu ska jag ta och softa lite och mysa med barnen innan läggdaags snart, blir nog tidig kväll för mig me...

barn akuten igen då

I går när vi kom hem så verkade Mio inte må nå vidare, han hade ingen feber, men va glansig i ögonen och kräktes lite, men i dag verkar det va bra. Vet inte om det va vällingen, vi brukar ha baby semp 2 med aktiv bakterie kultur,men nu hade vi köpt den vanliga och kanske att han reagerade på den.

Rasmus hoppade studsmatta igår och vrickade fossingen på nått vis så att tårna hamnade snett, han kunde inte gå på foten igår men vi tänkte att vi skulle avvakta tills i dag, men nu e det svullet och han kan inte gå i dag heller så Henrik e på väg hem och ska in med honom til barnakuten så får vi se vad dom gör.
uppdaterar senare




sniffat bebis

ja det har jag gjort i dag, vi har varit i öregrung hos syster, två av hennes grabbar fyller år så vi va där och grattade dom.


Jag och gosigaste ISAC

välkommen underbara lördag

MMMMM lördag e mysiga.
Henrik och Emil + en kompis till Emil (Anton) åkte tidigt i morse till hallstvik för fotbolls kupp, jag valde att stanna hemma med de andra barnen som bara hostar och snorar.

Vet inte riktigt vad vi ska hitta på i dag, det e ju så dö trist väder ute så..
har i allafall hunnit med en hel del här på morgonen, städat, bäddat rent, tvättat, bada barnen, och röjt lite.
Nu har Ida en kopis här och Rasmus ska i väg till en kompis, kanske att vi här hemma tar och bakar lite, vi får se.


hoppgunga

Ja Mio har fått låna en hoppgunga av Fam Dahlman, vi hade ingen och ja hade inte tänkt köpa en heller för att jag tycker att dom är så läskiga, jag tror det värsta och att den ska ramla ner.
Men i dag så bet jag i hop och lät han testa......


 

bästa investeringen...

fick vi idag, vi vaknade av att Henrik ringde, han trodde vi va vakna, vilket vi brukar va vid 9.00, vi hade ju tänkt gått till kyrkis i dag men det blev lite för stressig så vi hoppade det.
Ska snart göra lunch till barnen och mig sen ska jag köra rasmus och Ida till ett par kompisar, sen får vi se vad vi hittar på här hemma, blir en sväng till ica och lekparken iallafall.

Vikten går neråt, det e helt underbart, nu har jag gått ner 21 kg!! Det märks så tydligt nu på kläder me, hur härligt som helst!
Ångrar inte min operation alls, det va det bästa jag kunde göra och det e helt klart värt pengarna, en riktigt bra investering i MITT LIV, nu e det "bara"  25 kg kvar ;)

mumms

sitter just nu OCH mummsar in en smarrig macka, Ska snart krypa i säng, Resten  AV Familjen sover redan
I kväll Har vi haft Besök AV Jossan, Johan OCH lilla Thea, trevligt trevligt, hoppas ni kommer snart Igen.

I morgon e DET underbara fredag, då blir DET barntimmarna på förmiddagen OCH sen förbi affären FÖR Lite handling AV Fredags mys OCH hämta ut ett paket
på lördag Ska vi på fotbollskupp MED Emils fotbollslag i Hallstavik, sen blir DET NOG en sväng till Henriks farmor SOM bor där
Söndag Ska vi till Syster Yster i Öregrund! då får JAG nosa OCH gosa MED lilla nyfödde Isac
Så helgen e inbokad i allafall.


Jag och lillprinsen på förlossningen


wiiiihoooo jag vann

Jaaaaa jg vann tävlingen om ett valfritt smycke från runns.se
tävlingen var inne hos söta Sophie- flerbrnsmamma

Jag ska välja ett snyggt namn smycke med texten Henrik och Annica <3


I dag blir det lungt, kanske ut en sväng på prommenad bara, annars så blir det lite utav en städ dag, får passa på med sånt nu när Alva e hängig och bara vill titta på film och mysa.

Nu ska jag ut och hämta lite ved, jag fryyyser


en solresa, ja tack

jo nu e jag med och tävlar igen, hihi

mer info hittar du här



BURRIGT VÄRRE

usch nu e jag inne i en frysperiod igen, skit jobbit men samtidigt innebär det att jag går neråt på vågen igen, så det e ju värt att frysa.
Har eldat nu och tänt massa värme ljus så snart kanske jag får upp min värme i kroppen.

Alva har feber i dag me och hostan sitter i, men det går jätte bra att få i henne pencillinet i allafall.
Alla barnen hostar nu och Rasmus får börja ta sin pulmercort och  bricanyl i dag.
Kanske att vi kan gå ut på en prommenad i dag får se hur Alva orkar...

I går satt jag och planerade min nästa tattuering som jag ska ha på ryggen, kommer bli riktigt bra tror jag, längtar!

Nej nu ska lill tösan få lite ipren och sen e det frukost och KAFFE!!

tävling


tävlingen hittar du HÄR




barnakuten

har vi varit på hela dagen, med Alva och Mio, Alva har haft hög feber några dagar nu och en hemsk hosta och Mio har hosta han me.
Alva hade dubbelsidig öroinflammation så hon fick pencillin och Mio fick innhallera lite adrennalin.
Hoppas att det vänder fort nu.

Nu ska vi ha lite mys pys med ost och kex, blev så fruktansvärt sugen på mögelost i dag och kräft stjärtar, till det blir det nog en film...

Ha en mysig kväll ni me!

långfredag och påskafton

hoppas ni har en fin och mysig påsk!
I går hade vi mina päron här och min lillebror och lillesyster och Tobbe på mysig påskmiddag.
På kvällen så kom fam Karlsson över.

I mose så hade påskharen varit här och gömt godisfyllda ägg under barnens kuddar, barnen vart såååå lyckliga!

I dag har jag och Emil varit i stan en snabbis, handlade lite mat och köpte en vår jacka till Emil, man behöver nästa ha med honom nu när han ska ha kläder, det börja bli lite kinkigt. Vi va även till barnenshus, Emil skulle köpa nått pistol sett som funkar som typ laser game fast här va det gummi pilar. Köpte även en till dinglis snutte filt till Alva.
När vi kom hem så hade Henrik lagat middag och städat jätte fint, han e duktig min sötnos.

I dag vägde jag mig i gen och nu har jag gått ner 20kg!! jihoooo

Ikväll blir det mys och mys!




tokfian min

jaha då va påsken här, ska i väg och handla mat i dag, får se om jag kanske väntar tills Henrik kommer hem.
Barnen ska gå påskkärring och gubbe i dag, brukar alltid va lika kul för dom, eller e det kanske godiset som lockar.....

Alva har varit arg på morgonen, hon ville gå ut på en gång när hon vaknade, tokfian!!

älskade surpuppan i sin favvo mössa



men Mio e glad som alltid



RSS 2.0