Symbolen för äktenskapet



Hittade denna skyllt inne hos en blogg vän, och det va nog den bästa symbolen jag sett, hihii


mamma lyx

ja i går hade jag en riktigt härlig dag, jag åkte till stan HELT själv, jag gick och klippte mig och sen strosade jag runt lite, hittade en del julklappar me. Det var såå underbart skönt att få va själv och bara tänka på sig själv några timmar.

Jag var förbi chillistore oxå och köpte nya kuddar till soffan och en underbart härlig pläd




En sån här dag kommer jag definitivt att göra om snart, det behövs för att få lite krafter tillbaka i bland.

i dag har jag haft besök av min moster och mina kusiner och deras småttingar, vi hade sammanlagt 10 barn här då men det gick jätte bra det, dom lekte för fullt och hade kul.

nej nu ska jag ta och kolla vad jag ska hitta på för middag.
Ha en trevlig kväll


go och gla

i dag har allt gått bra, trots min uteblivna sömn, Alva har varit sig själv i dag, inget gnäll eller bråk, bara hur go som helst, det kan ha varit sprutan som spökade i går.

I dag blev jag så glad när posten kom, Mios åkpåse kom. Alvas åkpåse va slut, och det skulle dröja innan de skulle få in fler, så jag får leta vidare.



I kväll när Henrik kom hem från jobbet så fick jag dessa

tack älskling!


ohhhh vilken natt

ja ojoj säger jag bara, trött e jag i dag, lillskrutt ville upp och äta kl 04 och sen hade han svårt att somna om, och så tänkte jag att jag lägger mig med han på soffan på mitt bröst och just när jag va på väg att somna så kommer Alva traskandes kl 05.00 och ville va vaken. tillslut så somnade vi alla tre i soffan och vaknade kl 08.00 och gissa om min rygg värkte!,

blev lite stressig då med, barnen börjar skolan kl 09, men vi hann.

Nu sitter jag och väntar in Anneli och Charlotte och lilla Liam, ska bli mysigt att träffa dom i dag.


åter kommer senare.

kram

tjurigt

ja jag har en riktigt tjurskallig Alva i dag, eller ja hon e i nån period nu som hon e tjurig för det mesta och inget jag gör blir bra, hon ska helst bli buren hela tiden, man blir helt matt av allt grinande och tjurande. Hoppas verkligen det går över snart.

i dag har jag haft söta Petra på fika, alltid lika trevligt, måste bli lite oftare bara, men snart e ju hon oxå mammaledig så då blir det lättare.


Här e hon min tjuriga prinsessa


Men det kan vända fort, och bli lite busigt


Bara jag tid

Sitter och kikar lite på chillistores hemsida och hitta en pläd och ett par kuddar som jag måste ha!!
Blir kanske en tripp dit i helgen, på lördag har Henrik lovat mig att jag ska få vara bara JAG, och kanske jag drar in till stan och kikar lite då, kanske kan hitta lite julklappar då me!

Henrik ringde nyss, han har varit på truckförar utbildning sen i måndags, hans chef bjöd honom på den, och nu klarade han det kortet i dag, så grattis älskling!

Its a lovely morning

Har fått sova hela natten igen, så skönt, Mio vaknade kl 06.00 i morse, det e helt perfekt tid för då hinner jag med så mycket samtidigt som jag e utvilad.
Vi tänkte gå till öppnaförskolan i dag efter att ha fått i väg syskonen till skolan, det va ett tag sen vi va där nu, men nu tror jag att alla e friska.

Tänkte jag skulle gå igenom alla julklappar i dag oxå och se vad som fattas, jag har nog hunnit med rätt mycket i år och det e jätte skönt.

mmm nu ska jag sätta igång lite kaffe och få igång mina trötta barn.

ha en bra dag


rekomenderar varmt dessa




Testade nu i kväll och jäklar va lent håret blev, mitt hår va super torr innan, men nu blev det som nytt!



Va till bvc i dag och vägde Mio, 4875g och 56cm lång, lilla killen e nu 5 veckor redan, tiden går alldeles för fort, men jag passar på att njuta, jag lovar.
Jag och Alva fick vaccinet när vi va där, så nu e hela familjen skyddad.




hejsan hej

ja jag kände för en upp fräschning med nytt namn och design, jag vill tacka UNDERBARA OCH SNÄLLA Jennie som gjort designen till mig!!

Nu ska jag ta kväller och mysa med min gosiga man

hörs i morgon

Välkommen till min nya blogg!




RSS 2.0