besök på dagis

I dag va jag och småttingarna till dagiset som dom ska börja på i höst, jätte mysigt va det där, tror det kommer gå fin fint.

I går va jag in med Mio till öron mottagningen, och presis som vi trodde så hade inte det läkt sen sist, så nu fick han starkare antibiotika och så tog dom en odling som vi får svar på i morgon.

I morgon får vi hemligt besök me, ska bli skoj.

ne nu ut i solen, kanske ett dopp i poolen;)


sooool

Och värme, ja det har det varit och är i dag, underbart om jag får säga vad jag tycker.

Ida stackarn har feber och ont i halsen, inte så kul kanske i denna värme, vi va till närakuten med henne i dag men det va i allafall ingen halsfluss som tur va.
Mio ska jag med till öron näsa hals mottagningen i morgon (igen) misstänker örat igen, i natt skrek han till och från och tog sig för örat, så det e nog dags igen, hoppas dom kan sätta in rör på han snart för det börjar bli lite jobbigt med infektioner på infektioner hela tiden.
Och i höst när han och alva börjar på dagis så lär det ju inte bli mindre bakterier.

I dag har vi Hanna här, barnens kusin, hon kom 9.30 i morse och sen ska hon sova här, dom leker för fullt och badar i poolen emellanåt, riktigt roligt har dom men Ida blir lite hängig emmelanåt och går och vilar, men då leker Alva, Rasmus och Hanna i stället.

Alva med kusin Hanna



Mio vill gärna vara med på ett hörn





Ida tar en paus




Emil väljer att inte vara med och leka med pets shops ;)



Våran lilla rock bäbis, som e så glad!



I morgon efter läkarbesöket så blir det att inhandla de sista presenterna till Ida som fyller 8 år på lördag!


Ps. fick ett jätte roligt samtal i dag, men mer om det sen;)

effektiv

Ja gu va jag e effektiv i dag, klev upp kl 05.00 med Casper, men han somnade om när han fått ersättning och fått gosa lite, så sen fixade jag i ordning mig, började städa lite, hänga tvätt och starta en ny maskin, baka ljusa mocka rutor har jag gjort, hängt upp lite nya gardiner, eftersom min gulliga svärmor har varit här och tvättat fönsterna=) Betalat räkningar har jag gjort, och ja nu ska jag softa en stund med en kopp kaffe innan småttingarna vaknar.

Emil och Rasmus sover hos kusin vitamin och Ida åkte med Henrik till jobbet i morse, då han ska köra henne till tågstationen där hon ska möta sin farmor som ska ta med henne på grönalund.

Ja det ser ut att bli en härligt underbar dag i dag, får se vad vi hittar på=)

Ha en fin fin dag och ta hand om varandra <3


Testing

Hihi ja det verkar ju funka det här , att mobil blogga;) Vi har nyligen käkat en vändans god middag janssons och alla tillbehör;) Vi har det lugnt här hemma, barnen badar i poolen och jag och älskling tar oss en öl och cider, senare kommer ev ett par vänner över:) Puss och skål på er och glöm inte att ta hand om varanndra!

midsommar afton

Glad midsommar på er!
Vi har precis kommit hem från midsommar dans här i byn, strälande väder e det me!
Nu ska vi göra god mat och bara umgås och ha det bra=)

här kommer lite bilder från vimmerby

Rasmus har köpt en GULD PENG;)



Emils söta tjej som vi hade med oss <3


pippis hus








Nemen heeej

Jo då jag lever,  det e bara vårt internett som har varit dött ett tag men nu äntligen har det fixat till sig.
Det har hänt en hel del sen sist jag skrev, vi har bla varit på mini semester i vimmerby och astrid lindgrens värld, super mysigt hade vi, vädret hade kunnat vara bättre bara men annars så va allt toppen=)

Tänkte lägga ut lite bilder i morgon, för nu e klockan så mycket så jag måste pallra mig ner i sängen, men jag återkommer i morrn, loooovar1
puss


Eko

Ekar gör det här hemma just nu:) Svärmor och min svägerska har varit här i dag sen när dom skulle åka hem så frågade dom om dom fick låna hem casper och Alva ! Och klart dom fick det, och jag kan behöva lite" ladda batterierna tid "  Känns jobbigt att erkänna att man behöver lite hjälp då och då, men så e det i allafall.
Alva va hur glad som helst att få följa med kusin Ebba hem=)

Så i morgon är det bara jag och Mio hemma, Ida sover hos kusin Hanna och grabbarna e ju på fotbollsskola hela dagen, ååå vad jag och Mio ska njuta av kvalitets tid.



ny frilla

Jo i går va jag och Casper och Emil in till stan, träffade min syrra och mamma med, perfekt för då hade jag barnvakt så jag kunde ta en droppin och klippa mig =)
Sen köpte vi lite kläder till Emil.

Vi har även inhandlat en ny pool , eller två faktist, en stor och en liten, helt underbart, barnen badar och har hur kul somhelst.
I morgon startar även byns fotbolls skola, Rasmus och Emil ska gå, den håller på i 4 dagar.

Ja ska jag bjuda på lite bilder kanske.... ;)






underbart

Åhh vad underbart väder det är!! SOMMAR SOMMAR!
I går var det skolavslutning för barnen, grät en liten tår gjorde jag som vanligt, tycker det är så fint och alla barn är så duktiga som sjunger och uppträder=)

I dag va jag till tandläkaren med min jätte onda tand, trodde dom skulle rycka ut den men jag fick pencellin nu och en ny tid 1 juli.

Älskling kom hem från jobbet med en pool till barnen, så den håller på att fyllas snart, så nu lär man väl skaffa en bikini me;)
ska ju faktist in till stan med Emil i morgon, vi har en mamma- son dag i morgon, super mysigt, sen ska jag klippa mig me, läängtar så till att få klippa av mig den här risbusken, hehe.

Ne nu ska jag ta mig ett glas vin eller två, ska höra om grannfrun vill ha me;)


Trevlig kväll på er söta ni



akuten ....igen=/

Jaha då va vi hemkommna därifrån igen, Alva har haft hög feber i två dagar, det har legat på 40- 40,5 hela tiden, så vi misstänkte att det blivit nått med hennes sår på hakan, så jag va ner till DSK här iknutby och så tog hon bort stygnen, men det såg fint ut, så jag beslutade att åka till barnakuten och kolla upp henne där, och ja då visade det sig att hon har halsfluss. Lilla skrollan då inte konstigt att hon e dålig=(

Men hemma nu och nerbäddad i soffan för det mesta och en pappa som kom hem från affären med glass, så käns det liiite bätre kanske..


sommar sommar sommar..

Ja det är ju underbart med sommar, men hinner inte med bloggen lika bra då, varken tiden eller lusten att sitta vid dator finns. Men jag sätter mig ner lite då och då=)

I dag har vi bara varit, och vi har städat och rensat ute och inne, mjukis brallan har varit på hela dagen=)

Tog även första steget i dag till att komma igång med power walk, jätte skönt var det, men måste köpa bättre skor att gå i.

I lördags så åkte jag hem till Lindah och Micke och där hade jag, Sara och Lindah en mysig tjej kväll med massa vin, jätte trevligt, och jätte skönt att komma i väg och bara vara Annica för några timmar.

Det måste göras om, och snart ska vi dra i väg på en tjej kryssning oxå, ska bli skit kul, lääängtar så.

Ne nu ska jag ta och lägga lite barn, det e skola i morrn;)

kram

Älskade trollunge 3 år i dag

I dag fyller våran minsta prinsessa 3 år!!!!
Jag säger som jag säger varje gång barnen fyller år, guuu va tiden rusar iväg =) det e när dom fyller ett nytt år som man ser det!





Älskade busiga unge, vi älskar dig så enormt mycket!!!!


Nu får vi se

Ja hur det går, har nyligen varit i skolan på möte med en lärare och  kuratorn, och det va ett väldigt bra möte faktiskt, vi blev tagna på allvar och insattser kommer att göras fort.

I går va det dags för oss att göra ett besök på barn akuten igen, Alva hoppade och studsade i soffan och rammlade ner och slog i hakan=(
Det blev ett rejält hack så hon fick sy igen det.
Men det gick bra ändå, hon fick bedövning och lugnande innan så hon blev väldigt rolig och flummig där ett tag=) tror tilloch med hon trodde hon var en tupp ett tag för hon vrålade ut en gång - KUCKELI KUUU!
Hiii hi hon e ju för härlig våran lilla tjej.





RSS 2.0