kaffe

Ikea har det varit i dag=)
Hade en fika date med underbara Mirka där och hennes goa barn, efter den daten så va det date med mamma och syrran=), mycket fika blev det, hihi,  men det går bra för en kaffe tunna som jag! Och trevligt sällskap kan man inte få för mycket av.

I kväll har jag även haft en fika date med en go vän som har det väldigt tufft just nu, så jag försöker att bara "va" där för henne.
Ja mycket kaffe blev det i dag, kanske därför jag har lite ont i magen nu;)

Nu ska det nattas barn

Natti natt


Zzzz

ojojoj vad trött jag e nu för tiden:(  känns som man knappt klarar av dagarna längre, helt slut... sover rätt dåligt på nätterna me.
Ska nog ta och höra av mig till min läkare så får dom kolla mina värden, kan ju hända att det e brist på nått, gissar själv på järn eller B 12, men vi får se.

I dag när Alva och Mio va på dagis så passade jag på att göra pajer till min 30 års fest, jätte bra eftersom man bara kan frysa in dom, så det e bara att börja ladda upp;)

Imorgon ska jag ta mig i kragen och åka till uppsala en sväng, hoppas jag e liiite piggare då bara.

hehe Mio va så gullig i morse när han åt frukost, han hade hittat Alvas diadem och satt på sig, han va jätte stolt och tyckte han va jätte fin.

gullunge





mammablogg kryssning

sorry, blev inget mer inlägg i går, va sååå trött, och ville bara mysa med familjen!

Asså shiiit vilken helg, helt underbar kryssning, underbara nya vänner har man fått me=)
Synd att inte Mirka följde med, men jag förstår henne, hon har liite mycket just nu med flytt och hantverkare hit och dit, men nästa år så kanske;)

Jag ska definitivt åka med nästa år!!!



innan vi åkte hemmifrån



Helt underbara Mia och Eva






mååånga gratis saker=)



det kändes som julafton när man kom hem och packade upp allt skoj=)

my dress

Jag lyckades inte knäppa kort på mig i klänningen, men hittade denna bild på google, det e klänningen till vänster jag hade, dö snygg om jag får säga själv=)

Jag vann även en tävling!! fick en kryssning i paradise quality hytt och middagsbuffe samt frukost buffe=)
Ja jag tackar jag, och fick det för två personer;)
gubben min tycker inte om att kryssa, så jag ska bjuda med mig en vän....hihi


Nä nu ska jag fortsätta med tvätten, medans små trollen e på dagis och lillbäbis sover;)

ha fantastisk dag, rock on!!!!




Såå lyckat

Ojoj vilken trevlig resa jag haft! Träffade många härliga mammor, delade hytt med Mia och Eva, skit kul att lära känna dom lite, helt underbara tjejer! Och jag är otroligt imponerad av Johanna som har ordnat med allt det här, hur bra somhellst, vilket jobb hon har lagt ner verkligen ! Vi fick en stor goodiebag med massa fina pressenter i! Sitter på bussen hem till Uppsala nu, älsklingen och barnen hämtar mig där<3 Slänger upp lite bilder i kväll:) Puss

jihooooo

jippie i dag smäller det, mammablogg kryssning på schemat, ska bli sååå roligt!
I går handlade jag den" lilla svarta" jätte snygg klännning =)
och även ett par nya skor, som jag håller på att gå in just nu, hihi samtidigt som jag dammsuger;)
ser nog rätt roligt ut!

kommer försöka blogga i från båten, så vi höres!



10 år som fru Ahlqvist

Hipp hipp hurra för oss i dag!! Jag och min älskade man firar 10 år som gifta i dag <3
Tänk att 10 år har gått sen den underbara dagen, och tänk att man e lika kär ännu =)

Vi firar i kväll med barnen, äter gott, lite räkor och kex till kvällen, massa mys <3




jippie

phu vilken dag!!!
Alva och Mio har varit extrema efter att vi kom hem från dagis, det började redan på dagis när vi skulle gå hem, det ville minsann INTE Alva göra, så hon blev bra suuur.
Alva vilade knappt på vilan och Mio sov bara i 45 minuter, så dom e riktigt tjuriga i dag.... hm jag som verkligen hade ork till det nu (not) jaja men det e bara att le och göra det bästa av dagen=)

på väg till dagis, proppfull vagn;)





på dagis






I morgon ska jag lämna dom för första gången=)

tror det går jätte bra


i lands problem

MMmmm det kan man säga att jag har just nu, VET INTE  vad jag ska ha på mig på båten!!!! ska hem till syrran snart och rota igenom hennes garderob, mowahahaa. Där brukar det finnas fin fina grejjer.

Ska bli så kul att komma i väg med massa underbara mammor=)


I dag har inskolningen gått super bra, vi va där till kl 14 i dag, barnen åt lunch och vilade me, Mio sövde dom i vagnen och Alva låg inne på vilan och lyssnade på saga, och under tiden satt jag och drack kaffe;)
Henrik tog en pappa dag i dag och va hemma med Casper.

I morgon kväll ska jag i väg på ett lite äventyr, fniss*'
men mer om det avslöjas en annan dag;)

nä nu mot syrran




lunch

Ja dåva dag4 avklaradpå dagis, och i dag åt vi lunch,gick jättebra men Mio va lite trött bara, så han var lite ledsen mendet gick över.
I morgon e det vila på schema=)

vårat tangent bord håller på att strula, får se om det går att fixa, så skriver jag mer i kväll




trött tjej efter dagis






söndags kväll hos oss

Nu har hela härliga helgen gått mot sitt slut och en ny fräsch vecka väntar)
ny vecka med inskolning på dagis me, i morgon ska barnen få ät lunch där, och  båda två trollungarna ser fram emot dagis, så det verkar ju lovande.
tycker det verkar vara ett helt underbart dagis med unerbar fröknar,jätte mysigt e det där!

I fredgs hade vi en mys kväll hemma , bara vi och barnen, och lördagen åkte jag Emil oh Casper in till stan och shoppade lite, senare på kvällen va vi bjudna hem till familjen Olausson på grillning, jätte trevligt=)


söndagen hos oss har bestått av fotboll i mängder, Emil hade match med 98 orna och Rasmus hade poolspel, så för dom blevdet 4 matcher.
I kväll har vi käkat kräftor och kex med massa god ost till.









nu tror jag att jag hör sängen ropa på mig........


Dag 2

Inskolnings dag 2 avklarad;) går jätte bra hittills, Mio flyter omkring och leker för fullt, nästan som inskolad redan:) Alva e liiite reserverad men tycker ändå att det går bra, i dag lekte hon jätte bra och hon längtar redan till i morgon ! Efter inskolningen i dag så fick vi trevligt besök av min moster och två av mina kusiner, även syrran och Tim kom:) Casper fick jätte fina presenter av dom, fina kläder;) tusen tack!!!

Nu e det dags

Ja då va dagen med stort D här, sommarlovet slut och barnen ska till skolan, både tråkigt och roligt på samma gång, skönt med rutiner igen. Emil börjar i 5 an, Rasmus i 3 an och Ida i 2 an! Tänk ca stora dom blir!!! Och mina små troll börjat dagis i dag!! Sötaste Lindah ska passa Casper under tiden jag kör inskolningen . Lääängtar till på lördag, då ska jag och emil ha en mamma son dag , vi ska ner på stan och kika. Mysigt! Ha en bra dag och sköt om er ordentligt<3

Go morron

Vilken dålig uppfinning trötthet e!! Kan man inte få vara pigg hela tiden! Jag ska nog pröva äta järn tabletter igen så kanske det blir skillnad. I går hade jag min underbara store syrra här, med sina barn, jätte mysigt att träffas, och tack för pratstunden syrran! Det e väldigt skönt att va mellan syster i familjen, man har den större syrran att be om råd och få tips i från och till lillsyrran kan man få ge tips och råd till, i försig så kan jag få tips från henne me men ni förstår grejen;) Jaha i dag då? Idag måste jag försöka hinna med städ och tvätt, sen imorgon börjar allvaret igen, barnen börjar skolan och småttingarna ska skolas in på förskolan, kommer bli bra för Alva och Mio att få komma iväg till dagis och leka massor,men det kommer bli tomt och konstigt här hemma med bara Casper hemma på dagarna. Men oh va jag kommer hinna mycket ;) Nu ska jag njuta av mitt morgon kaffe en stund i soffan innan det e dags att väcka barnen!

Hipp hipp hurra för Emil i dag

Oj vad jag ligger på latsidan med bloggen;) Helgen har varit trevlig med grillning, underbara vänner och massa mys! I går va jag på 3 e sittningen med min arm , blir verkligen skit snyggt, men i dag e armen riktigt svullen och öm:( men vill man va fin får man lida pin;) har nu suttit 9 timmar sammanlagt! Men det börjar bli fina resultat me:)))) I morgon ska jag passa grann flickan så då blir jag 7 barns mamma över en dag;) Idag fyller våran äldsta älskling 11 år!!! Har haft gäster hela dagen och Emil e super nöjd med allt fint han fått, han fick en hel del pengar me, så han kan köpa nått själv, det e så svår ålder tycker jag, vet knappt vad man ska köpa, ny mobil fick han av oss bl.a. Nä nu ska det nattas barn, sen blir det nog film mys

Någon som har lite ork över?

Go morron! Eller go vet jag inte om den känns;) jag e fortfarande hyper trött, helt slut i hela kroppen och knoppen:( Skulle bara vilja sova en hel dag typ, men det ordnar nog till sig det med... I går va jag och barnen till öregeund och grattade min store syster som fyllde år, som vanligt när vi träffas så blir det måååånga barn, hon har ju 5 och jag 6, men dom har så skoj i hop så det går bara fint:) I dag blir det en lugn hemma dag , ska försöka städa lite och tvätta, får se senare vad det blir för väder, om vi kan gå ut på en prommenad kanske, och när älskling kommer hem så kanske jag pyser in till stan och tränar, men det beror på orken! Ne jag får ta och hinka kaffe i dag, så kanske det dyker upp nån ork;) Ha en fin dag!

Trött

Oooo va trött jag e! E nästan för trött för att ta mig till sängen:) Mio trilskades och bökade i natt och även Casper höll på och bökade och ville äta hela tiden, så det e därför ögonen går i kors just nu. I dag va jag och småttingarna in till stan och hade en date med mamma och lill syrran, mysigt som vanligt! Nä jag bara måste ta mig till sängen nu, får bli ett bättre inlägg i morrn, när jag kanske inte har grus i ögonen ..... Natti

Rutiner

Ja nu e det slut på semestern, maken har börjat jobba i dag =)
Men det e otroligt skönt att få komma in i rutiner igen, speciellt med barnen tycker jag, snart börja ju skolan igen och Alva och Mio ska skolas in på dagis den 17 e, så det e lika bra att man börja med rutiner nu igen.

Barnen sover ännu, men ska ta och väcka dom snart tänkte jag, deras två kusiner kommer om en timme, jag ska passa dom medans föräldrarna e på banken.
Men nu först ska jag njuta av mitt kaffe, blev så sugen på kanel kaffe i morse så det gjorde jag ordning=)

I kväll MÅSTE jag ta tag i inbjudningarna till min 30 års fest, det e ju bara en månad kvar tills dess, så känner liiite stress inför det nu, mycket att fixa och ordna, men det blir kul!

hoppas ni får en varm och härlig dag
puss


grå söndag

Regn och grått i dag, trist, men då kan man passa på att va inne och hinna med lite måsten.

Hade en härlig dag i går, vi bara va på eftermiddagen, sen på kvällen gick vi över till nya grannarna, känns konstigt att ha dom så nära nu, men roligt som tusan <3

Nu ska jag ta tag i lunchen, återkommer senare




lugnet efter stormen ;)

Ja så e det här hemma just nu, Henrik åkte tidigt i morse och hjälper Micke och Lindah med flytten, så nu e vi grannar!!!
Här hemma har det varit full rulle, Ida har haft sin kusin här och två kompisar, Alva e hemma hos en kompis och jag har städat och donat hela dagen, utfodrat barn i omgångar, och även jag fick i mig lite lunch tillslut;)

Va lite rörigt ett tag, alla småttingarna va missnöjda samtidigt, Mio va trött och Casper va hungrig, Alva ville gå till sin kärlek Fabian, så henne skulle jag hjälpa  i väg, men som tur va så fick jag bra hjälp av Ida, hon e otroligt duktig med sina småsyskon, och förresten så e alla de större barnen jätte goa och duktiga med sina syskon, så underbara ungar man har <3

Nu har i allafall jag sövt Mio och Casper och Alva har kommit i väg till Fabian för ett tag sen, så nu e det tvär lugnt här hemma, Ida och hennes kompisar tar en paus från solen och ser på en film, så nu la jag i en inpackning i håret och tog mig en stooor mugg kaffe och satt mig här.

Åh jag har lite bekymmer me, jag ska ju i väg på mammabloggkryssningen den 27 e  och har ingen aning om vad jag ska ha på mig, måste kika runt lite och se om jag hittar nått tjusigt, någon som har nå tips på snygga klänningar?




svacka

Hej på er goingar

har haft en liten svacka i några dagar, inget allvarligt men har inte mått så bra.
Så bloggen har fått legat på is.

I dag e det fredag och nu e det sista semester dagen för Henrik, jobb igen på måndag, urk, inte kul, det e ju så mysigt att ha honom hemma.

Barnen har vänner här och dom badar för fullt, vi ska ev över till grannen snart.


måste bara bjuda på en underbar låt


sista veckan

MMM nu går vi in på Henriks sista semester vecka, trist, men sånt e livet, men vi får passa på att njuta ordentligt denna vecka!
I går hade vi Hope sov över här hos Ida och Matte sov över hos Rasmus, dom tittade på film och spelade  spel, så dom va så lugna så, jag och älskling tittade på en rysare och sen gick vi och knoppade.

Nu e Ida och Hope ute med Alva och Mio på pickninck i lekparken, dom e så duktiga tjejerna som erbjuder sig själva att ta me dom ut <3

I dag ska vi in till staan och hämta Emil, han har varit hos sin kusin i ett par dagar nu, ska bli skönt att få hem han igen=)
Tänkte passa på att gå och träna me, när vi ändå e i stan.



två av mina älsklingar

<3




hoppas ni får en bra start på veckan!




RSS 2.0