hoppgunga

Ja Mio har fått låna en hoppgunga av Fam Dahlman, vi hade ingen och ja hade inte tänkt köpa en heller för att jag tycker att dom är så läskiga, jag tror det värsta och att den ska ramla ner.
Men i dag så bet jag i hop och lät han testa......


 

Kommentarer
Postat av: Erika

Hej!

Det här är så märkligt. Jag har hamnat här på din blogg genom din syster V´s blogg som jag har följt ett tag. Jag känner inte henne men hennes vän L som bor i samma stad som henne. (du vet säkert vem jag menar) Så läste jag om din operation och blev genast nyfiken eftersom jag har gjort samma operation själv. Så jag gick tillbaka och läste och insåg att du opererades samma dag och på samma sjukhus som en vän till mig. :-) Ni delade rum första dygnet och andra dagen när hon fick eget rum så var jag och hälsade på henne och såg ju dig och din familj där i rummet bredvid! Världen är allt bra liten!

Jag tycker i alla fall att det är roligt att följa din blogg och din viktresa och jag hoppas att jag får fortsätta göra det!

Ha en bra helg!

Erika

2010-04-09 @ 19:15:13
URL: http://mammapalandet.blogspot.com
Postat av: tk

Näää, vad gulliga!

2010-04-09 @ 20:03:16
URL: http://tulins.blogg.se/
Postat av: Maya

Vilke lycka för honom att få hoppa i den..:)

2010-04-10 @ 08:34:21
URL: http://denkortavagen.blogspot.com/
Postat av: Anne

Jag tycker att han ser riktigt nöjd ut! Hur gammal är han nu? Jag funderar oxå på att så småningom skaffa en hoppgunga till min lilla Maja.

Ha en skön kväll, Kram

2010-04-10 @ 19:21:41
URL: http://www.systeranne.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



RSS 2.0