Gbp opad + gravid= frysa i hjäl???

ja jag undrar just om jag ska frysa ihjäl snart? jag fryser konstant, har hur mycket kläder på mig som helst, jag sover med plysch byxor och långärmad tröja, raggsockor , sen en ullfilt och ett dun täcke, och ändå måste Henrik värma mig. (vilket e mysigt)

E det nån som vet om det ska va så här eller, fattas det nått i min kropp, eller e det normalt?


Kommentarer
Postat av: Amanda

Jag fryser konstant och ännu mer extremt var det då jag var gravid med Ludde. Fastän alla andra sa att man vanligtvis brukar bli varmare då.

Jag är ju dock inte opererad men jag tror att just hormonerna när man är gravid kan ställa till med både det ena och det andra. :P Du får försöka dricka varmt och bylta på dig bäst du kan. Och ta karl till hjälp. ;)

2010-08-26 @ 12:39:22
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: Petra

Det har helt klart med din op att göra jag frös som en gris de första åren Roger kunde ha eldat så vi hade 28-29 grader inne men jag kunde vara iskall om fötter näsa öron & fingrar ändå sov med pyjamas dubbla raggsocker duntäcke & filtar ibland även fleecejacka jag vet vad du går igenom nu det är en jobbig period men det går över. Kram

2010-08-26 @ 16:34:16
URL: http://bjorkhallsbusarna.blogg.se/
Postat av: Barnens Hjältar

TACK!

Hmm, jag fryser också ovanligt mycket och nu sen ett par dagar tillbaka sover jag också med kläder på. En del av oss är helt enkelt frusnare antar jag :-)

Vilken vecka är du i?

2010-08-26 @ 23:04:14
URL: http://barnenshjaltar.blogg.se/
Postat av: Mådde

ja du de har gått 5½ år sen op och jag har minskat 75kg fett och de var ju de som värmde mej i mitt tidigare liv...nu har jag INGET fett som värmer



låg på starnden i Kambodja i solen och frös De säger en hel del....

så en komp. med op att frysa och de talas de inte så mycket om...vi får sticka stumpor och ylletröjor på våra möten och dricka mycket varmt te



kram och ta på en extra tröja

2010-08-27 @ 08:27:47
URL: http://mittlivharochnu.blogspot.com/
Postat av: Carro

jag har med frusit gaaalet kt i början av mina graviditeter, varenda gång så jag tror det är normalt! :) kram

2010-08-27 @ 21:17:44
URL: http://familjennilssons.blogg.se/
Postat av: Anna-Maja Hed

Jag fryser också som en galning och har gjort under hela graviditeten, jag är nu i vecka 21 och har inte gått upp i vikt någonting än så länge, snarare gått ner, det är ca 1 1/2 år sen som jag gjorde operationen. Sover också fullt påklädd med duntäcke, lite jobbigt att frysa hela tiden faktiskt, det känns som jag har tillbringat min tid inomhus dem senate månaderna för jag fryser så hemskt när jag är ute. Vill att det ska bli sommar och varmt nu, så här jobbig vinter har jag aldrig haft, jag brukar gilla vintern annars.

2011-03-10 @ 17:40:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



RSS 2.0