Bm och farbror doktorn

Barnmorskan och läkaren på chemat i dag, så får vi se vad läkaren säger om att fortsätta jobba eller i´nte, själv e jag lite kluven, vill ju jobba, men orken finns lixom inte riktigt och värkarna tar ut sitt.
Ja vi får se....

I dag håller jag tummarna för min älskade make som ska göra ett viktigt test i dag, jag hoppas hoppas att det kommer gå bra, för han vill detta så gärna, mer om det senare..Ne nu lär jag få i mig kaffet och sen åka.


Kommentarer
Postat av: Therese - Sockenvägens Söta

Hoppas det går bra för dig hos bm och dr samt testet går fint för din kära <3 pst fu kan beställa gratisprov av happy mais här http://www.ekokul.se/happy-mais/ Kram!

2011-03-02 @ 10:14:39
URL: http://lurans.blogg.se/
Postat av: En pojkmammas vardag ♥

Hoppas att det går bra hos bm. Och att vara hemma för att vila och pyssla inför bebis ankomst är kanske det du behöver? :)

Kram

2011-03-02 @ 10:45:00
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com
Postat av: Frugan

Åhhh nu får du uppdatera oss om hur allt går. Tänker på dig.Det är otroligt jobbigt, ledsamt men jag är trött på att alltid få skiten bara för att jag har ett häftigt humör och truten med mig. Jag är trött på att dom inte ser mig utan den dom tror att jag är. Jag har försökt få dom till att inse i många år nu och jag orkar inte mer.Kram

2011-03-02 @ 17:05:16
URL: http://mammasbusungar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackRSS 2.0