Godmorgon innan tuppen

Tjo ho här har ni en som har varit vaken sen 05.00 casper bökade i vanlig ordning, så då e det bara att sätta sig o soffan så han får sova sittandes i min famn, då ni hoppas vi att han kan få operation snart för rör, så han kan sova på nätterna!!

Ni har han lyckats somna om och jag kunde lägga i från mig honom , så nu blir det kaffe och lite recept och peppande läsning innan det e dags att väcka alla barnen ;)


Kommentarer
Postat av: Ulrika

Tackar för hälsningen i min blogg =) Ja puh det är bara att kämpa vidare trodde aldrig den 27 Feb då jag bestämde för sjuhundra elfte gången att nä nu jädrans ska kilona bort. Jag sa då till mig själv att på min sons 18 års dag den 27 April ska jag väga 68 kilo . Och jag fixade det !!! -7,5 kilo !!! Hade jag fortsatt i somras så hade jag varit i mål, men jag hamna i olika svackor och jojjade upp och ner..Känns så himla skoj nu !! Vi köpte ett löparband som jag gått på varje morgon innan frukost + att jag springer intervaller 3 gånger i veckan och nu har jag lagt till med styrketräning 3 g i veckan. Tränar plankor varje dag oxå =) Vi har ett Multi gym och en tränings bänk med lösa vikter ! Som just nu står i vårt vardagsrum för vi ska måla och göra fräscht i vårt garage där vi sen ska ha alla tränings saker. Så just nu kan jag inte smita från träningen direkt hehe Men nu har det i stället blivit så att jag blivit beroende av träningen det är så himla skoj !! Ska du åka med på mamma blogg kryssningen i år ? Jag och min väninna som jag åkte med förra året ska åka med i år igen ! Ska bli himla skoj ! Kram !

2012-05-09 @ 11:32:27
URL: http://ullahuligan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



RSS 2.0